Priser

 Hjärthälsan har avtal med Region Östergötland vilket innebär:

Om du är hjärtsjuk eller har besvär du inte undersökts för, behövs ingen remiss från din vårdcentral för att komma till Hjärthälsan, det går bra att vända sig direkt till oss men observera att besök inte kan garanteras om jag är fullbokad. Priset för besök  inom ramen för avtalet med regionen är 200 kr (frikort gäller). Uteblivet besök eller sent avbokat besök debiteras med hel patientavgift (200 kr) även om du har frikort. Avbokning måste ske senaste före kl 9.00 samma dag som besöket.

Om du är frisk och vill undersöka ditt hjärta

Det kan finnas många skäl till att du önskar kontrollera hjärtat och göra en hälsokontroll. Du behöver inte ha eller misstänka hjärtsjukdom för att göra en hälsokontroll hos oss. Du kanske vill börja träna hårdare efter några år av liten fysisk aktivitet, då är det alltid bra att vara på den säkra sidan innan man sätter igång. Ett annat skäl att göra en kontroll kan vara ärftlighet för en viss sjukdom, exempelvis höga värden av kolesterol i släkten. Du kan också boka ett privat besök utanför ordinarie arbetstid eller vid en viss tid som passar dig bäst.

Om du har någon hjärtåkomma och Transportstyrelsen eller annan myndighet kräver specialistintyg kan vi också hjälpa dig med detta.

Hälsokontroller, körkortsintyg och dylikt ingår inte i Regionsavtalet och kostnaden är således följande. På hälsokontroller och intyg tillkommer moms. Det går ej att betala via faktura.

Hälsokontroll/privat besök: 1500 kr

Arbets-EKG: 2600 kr

Arytmidiagnostik: 2600

24 timmars mätning av blodtrycket: 2600

Ultraljud av hjärtat: 3000 kr

Körkortsintyg, hälsointyg, och dyl: 2400 kr (moms ingår)